top of page

MAGAMRÓL

DSCF3152_pp.jpeg

A praxisom mellett íróként és előadóként keresem a lehetőséget, hogy minél több emberhez eljussak. Számos rádióműsor, magazin és tévécsatorna rendszeres szakértőjeként próbálok bepillantást nyújtani a pszichológiai kérdések egy-egy területébe. Önálló köteteim ("Hűtlenség" - "Bátran élni" - "Lezárás, elengedés, újrakezdés"
"Irigység, kibeszélés, rosszindulat", illetve a "Ki vagy Te? - Elvárások szorításában - megfelelés vagy önazonosság") mellett több könyv társszerzője, a Nyitott Akadémia rendszeres előadója vagyok.

2022. tavaszától előadásaim gyűjteményes kötete is elérhető,  A Te döntésed címmel.
2023-ban saját kiadót alapítottam. A Firmitas Kiadó gondozásában jelent meg legújabb ismeretterjesztő könyvem, "Elvarratlan szálak" címmel.

1998-ban végeztem az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója voltam, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerztem. 2004-ben tettem le klinikusi szakvizsgát. 2000-től az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam, a III.-as Pszichiátriai Ambulancián, két kislányom megszületését követően magánpraxist indítottam.

 

A Lipótmezőn ismerkedtem meg közelebbről a hangulat- és szorongásos zavarok terápiájával, jelenleg ez tartozik fő terápiás területeim közé. Emellett a család/párterápiás módszert alkalmazom a legszívesebben, mely többek között a házassági/párkapcsolati problémák, kommunikációs zavarok, evészavarok esetében elengedhetetlen.

 "Célom, hogy minél több embert segítsek abban, hogy a kudarcait inkább tanulásként élje meg, többet lásson és fogadjon el önmagából, és legyen pozitívabb az önbecsülése."

bottom of page