top of page

ÖNISMERETI CSOPORTOK

women discussion group

Az ember legmélyebb, legalapvetőbb vágya, hogy elfogadják és szeressék. Vannak, akik bármit megtennének ezért, akár olyasmit is, amit már nem lenne szabad. Hogyan fognak engem megbecsülni, hogyan kaphatok valódi tiszteletet, hogyan fognak engem önmagamért szeretni? Mit jelent valójában a belső tartás, és a határszabás?

 

Ezekre a kérdésekre keressük a választ, erre fókuszálunk a nőknek szervezett 16 órás, intenzív önismereti csoportokban, a Királylány kurzuson. 

 

Várom továbbá mindazok jelentkezését, akik úgy érzik, szeretnék javítani érzelemkifejező-, konfliktuskezelési- és kommunikációs készségeiket egy 2 napos kurzus keretében. A csoportok Budapesten lesznek, melyhez csatlakozási szándékotokat az alábbi űrlap kitöltésével jelezhetitek. Az űrlap kitöltése után tájékoztatót küldünk a lehetséges időpontokról és csoportokról.

 

A jelentkezéseket nem én dolgozom fel, ezért kérem, hogy kérdéseiteket az almasikitti.szervezes@gmail.com címen tegyétek fel.

Királylány-kurzus

Distanced Couple

Ismét indulnak női intenzív önismereti csoportok. Folytatódnak az egyedülállóaknak szervezett önismereti csoportok, immár csak női résztvevőkkel. A csoport keretein belül a párkeresés során minket blokkoló tényezőket azonosítjuk, a válás, szakítás utáni gátlásokat, félelmeket, és kapcsolati mintáinkat.

Ha adott témában szeretnéd javítani érzelemkifejező-, konfliktuskezelési- és kommunikációs készségeid várlak a 2 napos, 16 órás önismereti csoportokba, melyről további információt az 

almasikitti.szervezes@gmail.com e-mail címen kérhettek.

Női párkapcsolati csoportok

Women Voting

Menjek vagy maradjak? Az élet számos területén aktuális ma ez a kérdés, így az ősszel induló önismereti csoportok fókuszába most a választások, dilemmák kérdéskörét helyezzük. Az önismeret, a megfelelő kommunikációs-, konfliktuskezelési- és érzelemkifejező készség segíthet a párkapcsolati döntéshelyzetekben, a karriertervezésben, életpálya építésben.

Ha szívesen fejlesztenéd ezen készségeidet egy 2 napos, 16 órás, intenzív önismereti csoport keretein belül, ha kíváncsi vagy milyen benyomást keltesz másokban, akkor az  almasikitti.szervezes@gmail.com e-mail címen kérhetsz további információt az aktuális csoportokról.

Döntéseink

csoport

bottom of page