top of page

TÁBOROK

Aerial View of Curved Road

Párkapcsolati készségfejlesztő tábor
egyedülállóknak, párkeresőknek és párkapcsolatban élőknek

2023. november 16-19.

Nagyon köszönöm, hogy továbbra is ennyi megkeresés érkezik a táborokkal kapcsolatban. A májusi önismereti tábor után ősszel a párkapcsolati készségek fejlesztésére fókuszálunk.

A tábor az önismereti csoportjaimhoz hasonló keretek mellett zajlik, sok párbeszéddel, önbizalom-játékkal, megerősítéssel, gyakorlatokkal.
Szó lesz a párkeresés során minket blokkoló tényezőkről, a válás, szakítás utáni gátlásokról és félelmekről, valamint a kapcsolati mintáinkról.
Elsősorban egyedülállókat várunk, de párkapcsolatban élők is csatlakozhatnak. A táborban érzelemkifejező-, konfliktuskezelési- és kommunikációs készségeinket is fejlesztjük, társas kapcsolatainkra fókuszálva.

Az őszi tábor 2023. november 16-19. között kerül megrendezésre,

helyszíne a Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** Inárcs 

A tábort kb. 30 fő részvétele mellett tervezzük, a tréninget a tábor teljes időtartama alatt Dr. Almási Kitti tartja. A helyek 80%-a betelt

A részvételi díj a választott elhelyezés függvénye, mely tartalmazza a szállást 3 éjszakára, teljes panziós ellátást, a tréning díját mind a négy napra, a tréning idejére kávé, üdítő és aprósütemény bekészítését.

Érdeklődés a részletekről: almasikitti.szervezes@gmail.com

bottom of page