top of page

TÁBOROK

Image by Rupert Britton

Ki vagy Te?
Elvárások szorításában - megfelelés vagy önazonosság?

Önismereti tábor
dr. Almási Kitti vezetésével 

2024. április 18-21.

A tábor az önismereti csoportokban már megismert keretek mellett zajlik. Sok párbeszéddel, önbizalom-játékkal, megerősítéssel, gyakorlatokkal, az érzelemkifejező-, konfliktuskezelési- és kommunikációs készségek fejlesztésével.

A táborban megvizsgáljuk mit miért teszel éppen úgy, ahogy, kiknek az elvárásait tekinted önmagadra nézve szinte kötelezőnek, és miért is akarsz ennyire megfelelni nekik.
Számba vesszük, hogy a Téged mozgató elvárások közül melyekre mondasz tudatosan is szívből igent, melyek esetében tartod még vállalhatónak a kompromisszumot, és mi az, amin inkább változtatnál.
Mely belső szabályok irányítanak, amelyek létezésével talán nem is vagy tisztában, mert ezek mások sugalmazott vagy vélt elvárásai alapján épültek fel benned?
Azt keressük ki lennél Te, ha nem mindig mások elvárásai szerint élnél, ha nem vágynál annyira a külső visszaigazolásra, ha nem áldoznád fel a megfelelés oltárán az önazonosságodat.

A következő tábor 2024. április 18-21. között kerül megrendezésre, helyszíne ismét
a Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** Inárcs 

A tábort kb. 30 fő részvétele mellett tervezzük, a tréninget a tábor teljes időtartama alatt Dr. Almási Kitti tartja. A tábor betelt, csak várólistára lehet jelentkezni.

A részvételi díj a választott elhelyezés függvénye, mely tartalmazza a szállást 3 éjszakára, teljes panziós ellátást, a tréning díját mind a négy napra, a tréning idejére kávé, üdítő és aprósütemény bekészítését.

Érdeklődés a részletekről: almasikitti.szervezes@gmail.com

bottom of page